Herasin aamulla kello 4 enka saanut enaan unen paasta kiinni. Paassa pyorii miljoona asiaa enka tieda mista aloittaa. Se tunne kun tiedat etta jotain on tehtava mika ei ole mielekasta ja laitat paan hiekkaan. Kaikki tuntuu aivan mielettoman isolta asialta talla hetkella. Elamassani ei ole mitaan suuntaa, mitaan mihin keskittya. Jos koitan keskittya joka asiaan en saa mistaan kunnon otetta. Jopa tama kirjoittaminen tuntuu vaikealta. Vaikealta loytaa sanoja mitka oikeasti kuvaisivat sita myrskya mika paassani on.

Joskus sita miettii etta kun joku toinen voisi asettua sinun paahasi ja kokea mita sina koet mutta sitten ulkopuolisena sanoa mista aloittaa. 

Tanaan on viela vapaa paiva. Aurinko paistaa joten paatin tanaan keskityn asiohin yksi askel kerrallaan. Taman hetken haaste niin materiaaliselta kuin se kuulostaakin on keskittya hoitamaan finanssi asiani kondikseen. Kun tiedat etta edes se puoli elamastani on suht koht hallinnassa niin ehka sitten voin ottaa seuraavan askeleen ja ehka myos mieleeni tulee mika se seuraava askel mahtaa olla. 

Kylla tama tasta. Pitaisi varmaan aloittaa jonkin sortin listaa ja stick to it. Monesti asioita listannut mutta siihen se on sitten jaanyt. Nyt elaman tilanne vaatii paatosta suuntaan tai toiseen. Joten taman paivan / illan haasteen on tayttaa ne laput mita tarvitsee etta saan raha-asiani kuntoon.

Just Me 78